Fem grunde til at selv helt almindelige mennesker tænder på bondage
bondage

Fem grunde til at selv helt almindelige mennesker tænder på bondage

Nogle mennesker er ret kinky, når det kommer til deres sexliv. Andre er slet ikke til andet end missionærstillingen. Der er intet der er hverken rigtigt eller forkert, godt eller dårligt så længe alle involverede er med på ideen.

Du vælger helt selv hvad du og din partner skal lave for at opfylde jeres seksuelle behov – og det rager ikke andre hvad I tænder på og laver bag lukkede døre.

Men nogle lyster er lettere at forstå end andre.

Hvis du ikke er fan af bondage, så har du måske svært ved at forstå hvorfor andre synes det er fedt og sexet. At holde et åbent sind i forhold til sex, kan hjælpe dig til at acceptere de seksuelle valg, som andre mennesker tager.

For at hjælpe dig til at forstå hvorfor nogle folk elsker bondage, er her en lille liste over hvorfor ganske almindelige mennesker tænder på bondage. Efterfølgende giver det hele garanteret meget mere mening og måske får du selv lyst til at udforske bondage?

  1. Bondage får dig til at føle sig sikker.

Bogstaveligt talt. Hvis du betragter dig selv som en gennemsnitlig person og bondage alligevel har vækket din interesse, giver det mening! For i modsætning til andre lyster fremmer bondage en følelse af sikkerhed. Det er fordi du enten er du sikkert fast og derfor i stand til fuldt ud at nyde den seksuelle oplevelse, eller fordi du selv står for at binde din partner fast. I begge tilfælde er kontrol og sikkerhed indbygget i den seksuelle leg.

  1. Bondage ændrer dynamikken.

En masse såkaldte normale folk ser bondage som en flugt fra deres daglige liv. På arbejde er du måske i bunden af hierarkiet. Du modtager ordrer dagen lang. Men i soveværelset når du binder din partner fast, er det pludselig dig der bestemmer.

  1. Bondage fjerner skyldfølelse.

Folk kæmper med skyld når det kommer til sex af mange forskellige årsager. Måske kommer det fra en streng familie, måske en religiøs opdragelse. Men man knytter hot sex sammen med skyldige tanker. Hvis du er bundet og “ude af stand til at undslippe”, fjernes skyldfølelsen, og der er ikke andet du kan gøre end at give dig hen til legen og fantasien.

  1. Bondage kan være smukt.

Visse almindelige mennesker kan lide bondage, fordi de ser det som en smuk kunstform, ud over at være en sexfantasi. Tænk bare på alt det lak og læder, smukke masker og høje hæle. På den måde kan bondage være en sjov hobby fra et kunstnerisk perspektiv.

  1. Bondage kræver og skaber tillid.

Hvis et intimt forhold skal være vellykket, skal der være tillid. Hvis du udforsker bondage med en partner, betyder det at I har tillid til hinanden. Hvem ønsker ikke at opnå en dybere form for intimitet med deres partner, alt imens I nyder en helt intens sensuel oplevelse?

Kom godt i gang med jeres bondageleg her https://www.belugi.dk/bondage-fetich