Jyderne er de mest eksperimenterende, når det kommer til sexlegetøj
sexlegetøj

Jyderne er de mest eksperimenterende, når det kommer til sexlegetøj

Jyderne har ry for at være et folkefærd, der ikke gerne viser deres begejstring for noget. Alligevel viser en undersøgelse, at de er dem, der er klart mest begejstrerede for at købe eksperimenterende sexlegetøj. Det gør lidt op med fordommen om den tavse jyde, der sidder derhjemme og nyder sine sovs og kartofler og kører til Tyskland en gang om måneden for at fylde traileren op med øl og sodavand. Og heldigvis for det, at der bliver gjort op med den fordom, for verden er heldigvis langt mere nuanceret end det. 

Noget af det, som jyderne køber meget af, når de handler på en sexshop, er analt sexlegetøj og glidecreme. Der er muligvis en sammenhæng mellem de to ting. Hvis du gerne vil finde Nordens største udvalg af analt sexlegetøj, er det en god ide for dig at se på webshoppen belugi.dk. De har mange forskellige slags til både mænd og kvinder. Derudover har de også flere forskellige former for vandbasseret glidecreme. Noget af det kan du også bruge som massagelotion. 

Undersøgelsen viser dog også, at selvom der bliver købt mindre sexlegetøj i hovedstadsområdet, bliver der ofte købt sexlegetøj af en bedre kvalitet. Det kan være en af grundene til, at sjællænderne ikke køber lige så meget som jyderne. Også når det kommer til forskellige former for sexlegetøj i en god kvalitet, kan du finde det på belugi.dk. Du kan for eksempel finde en dildo i glas, der kan bruges af både mænd og kvinder. Det kan lyde ubehageligt, at den er af glas, men bare rolig, den kommer ikke til at gå i stykker. Faktisk er der tværtimod en stor fordel ved, at den er af glas. Det gør det nemlig muligt for dig at varme den op under vandhanen eller bruseren, så den kan få den temperatur, som du godt kan lide.