Køb frækt lingeri i Fifty Shades stilen
lingeri

Køb frækt lingeri i Fifty Shades stilen

Hvis du er fascineret af Fifty Shades serien, er der ingen grund til ikke at bruge den fascination i dit sexliv. Det kan være med til at gøre, at du får nogle helt andre oplevelser, end dem du er vant til. For at fuldende stilen kan det være en god ide, at du køber noget frækt lingeri, der passer til. I denne artikel kommer vi ind på nogle af de former for lingeri, der er rigtig gode til at understrege Fifty Shades stilen. Vi er blevet inspireret af udvalget på webshoppen makelove.dk, hvor du også kan købe sexlegetøj som håndjern og pisk, hvis du vil tage det endnu længere. 

Når du skal have noget Fifty Shades lingeri, er det først og fremmest en god ide, at du har en flot corsage. Der kan du vælge mellem mange forskellige. Det kan være et decideret corsage med hægter. Det kan dog også være et corsage i blonder, hvor der ikke bliver overladt meget til fantasien – men lige nok til, at det er pirrende. 

En anden god form for sexet undertøj er den klassiske hofteholder, der holder dine strømper oppe. Den virker på stort set alle mænd, og det er derfor ikke underligt, at den stadig føres i så stor stil. Meget sexet undertøj er i sort, hvilket passer godt til Fifty Shades stilen, hvis du har mod på det, kan det dog være en god ide, at du vælger en farve som rød, da den også er meget sexet og væsentligt mere i øjnefaldende. 

Drømmer du om at lege uskyldig skønhed lige som hovedrollen i Fifty Shades, er det en god ide, at du vælger en babydoll overdel at have på. Den sidder stramt på brystet og er meget udringet, men har løst og flagrende stof nedover maven og hofter. Den overlader derfor noget til fantasien, og det kan være meget pirrende. Du kan få babydollkjoler i sort, men kan også vælge farver, der i endnu højere grad understreger din uskyld. Det kan for eksempel være lyserød eller hvid.

Nogen gange handler det netop om, at du tager mere tøj på, når du skal være sexet, frem for at tage tøj af. Det gælder for eksempel, når du tager lange sorte handsker på. Du kan få handsket i et såkaldt wet look. Det er med til at gøre overfladen på handskerne endnu mere pirrende. Du kan både have handskerne på, når du er leger uskyldig i babydoll outfit, og når du giver den som dominatrix i et stramt corsage.  

Læs mere på https://makelove.dk/produkt-kategori/kvinder/lingeri/